söndag 29 januari 2006

Lyra!






Provar den nya bollen


Presenter!



Husse och matte hade med sig presenter när de kom hem! En mjuk matta som jag kan tugga ben på och en liten väska med olika leksaker. Jag blev jätteglad!

Nosenad


Matte och jag var ute på en nosenad. Vi nosade efter kaniner. Mest jag förstås... Luktade massor med gott av kaniner och kaninbajs. Mmmm... Gott, gott, gott!

lördag 28 januari 2006

Husse är hemma!


Jag har knappt märkt att han varit borta...

Morgonrunda


Matte tvingade ut mig på en tidig morgonrunda. Det var kallt och inget jag var så intresserad av. Men vi träffade Nero två gånger. Han är söt. Det är jag med...

fredag 27 januari 2006

Mucka inte!

Så glad jag blev när min matte kom hem idag! Det var nog det roligaste på hela dan!

Hon tog mig med ut på en promenad. Jag var ju jättenödig, så jag drog på rätt bra, vilket tydligen gjorde matte sur. Så då surade jag också... Kan hon så kan jag!

Efter en stund träffade vi vår granne. Han gruffade med mig så jag surnade till. Vem tror han att han är egentligen? Tur att matte var med och stoppade mig, annars vet man inte vad som hade hänt... Jag var rätt sur när vi gick hem igen. Men matte gav mig mat, så det gick över ganska fort. Nu ligger matte och jag och myser i soffan...

torsdag 26 januari 2006

Vilket oljud!


Här ligger jag och försöker att sova.
Liam i rummet intill bara ylar!
Hur ska jag få en blund i ögonen i det här oljudet...

tisdag 24 januari 2006

Sova är skönt!

Min matte är hemma idag. Vi ligger i sängen tillsammans. Jag får sova hur mycket jag vill.
Det är skönt! Men det är inte så skönt att hon envisas med att värma sina isbitar till fötter på min mage...

Skulle vi gå ut eller?

söndag 22 januari 2006

Morgonpromenaden

Kallt om tassarna!

Det luktar gott i snön...

lördag 21 januari 2006

Lördag

Kan någon ta på mig filten...?
Zzzzzz...

fredag 20 januari 2006

Kallt!

I morse skulle jag tydligen jobba med husse. Fast det ville inte jag, jag kissade snabbt som ögat så fort jag kom av bilen på parkeringen. Sedan tänkte jag att vi kunde åka hem igen, men husse envisades med att släpa mig vidare. Trots att han vet att jag inte gillar när det är fullt med snö överallt.

Efter en liten stund gjorde det så ont i tassarna att jag var tvungen att stanna och stå på tre ett tag. Gnällde gjorde jag så att husse skulle fatta hur hemskt det var. Husse kom och klämde på min tass, då ylade jag! Tror att han fattade, för han tog av sig vanten och tog bort lite snö från min tass. Sedan höll han min tass i handen en stund så att den blev varm. Efter det gick det bättre att gå.

torsdag 19 januari 2006

Usch! Måste jag verkligen gå ut?


Husse och matte fick tvinga ut mig på kvällsrundan. Tror de verkligen att jag vill gå ut när det snöar och blåser och är kallt? De förstod nog att jag inte uppskattar snön, för jag fick ha på mig min jacka.

Den börjar sitta lite trångt.
Kanske dags för en ny?

onsdag 18 januari 2006

Jag ligger och sover!!!

tisdag 17 januari 2006

Fotomodell?


Jag blev ju faktiskt riktigt bra på bilderna...

Mattepuss

Hussepuss

Mattes leksak


Matte kom hem med en ny leksak idag. En kamera. Jag har inte haft en lugn stund på hela kvällen. Hon har tagit kort på mig i tid och otid...



Jag försökte komma undan...

... men hon hittade mig hela tiden...

måndag 16 januari 2006

Papperskorgsgott

Det första jag gjorde när jag kom till mattes jobb i morse, var att kolla om hon glömt något ätbart i papperskorgen. Det hade hon! Jag hittade både det ena och det andra. Gott!

Gladiator

En tjej på mattes jobb sa idag att jag såg ut som en gladiatortjej.
Det har hon nog faktiskt rätt i!

Det var en fin komplimang!

Matte är tråkig!

Min matte är så tråkig! Hon tar aldrig några roliga foton på mig längre. Och hon låter mig inte blogga...

Igår var husse och matte ute i trädgården och höll på. Jag var med. Det var kallt! Matte lekte med mig, men det var ändå kallt! När matte skulle gå in blev jag jätteglad och följde med. Vi låg i soffan och värmde oss på varandra.

torsdag 12 januari 2006

Fniss!

Husse och matte stod och argumenterade i köket och lämnade laxen helt obevakad på soffbordet. Vad trodde de? Naturligtvis utnyttjade jag situationen och tog en tugga av mattes lax. Tyvärr såg hon mig, så det blev bara en liten bit... Men gott var det!

måndag 9 januari 2006

Överraskning

Matte drog iväg mig på en lunchrunda innan. Raskt skulle det gå, man skulle nästan kunna tro att hon hade bråttom... Men det gjorde inte så mycket, det var läskigt kallt ute!

Vi gick till Spillepengen. Där brukar jag inte vara med bara matte, så det var en överraskning. Efter en liten stund sa matte "Vem är det?" "Det är nog en tjuv", tänkte jag och sprang skällande mot några främlingar. När jag kom fram såg jag att det var mina kompisar! Oscar och Liam och deras matte! Det var jättekul! Vi sprang och lekte och hade jättekul en lång stund. Oscar var lite jobbig förstås... Han var lite väl närgången om man säger så, men de andra hjälpte mig att hålla honom på lite avstånd. De försökte i alla fall...

När vi lekt och haft oss, var det dags att gå hem. Oscar och Liam åkte bil och jag och matte promenerade. En skum man gick bakom oss, jag skällde på honom så att han skulle fatta att jag beskyddar min matte. Han lät oss vara ifred...

Nu myser jag med matte i soffan. Varmt och skönt är här. Tror inte jag tänker gå ut mer idag...

söndag 8 januari 2006

Tjejkväll

Jag och husse var hos farmor igår. Det var sådär. Jag fick inget att äta. Och matte var ju inte med.

När vi kom hem skyndade jag mig in för att hälsa på matte. Men det luktade främmande, så jag skällde när jag sprang in i vardagsrummet. För att skrämma bort eventuella inkräktare alltså. När jag kom in i vardagsrummet såg jag ju att det var mina kompisar som satt där. Eller rättare sagt, mattes kompisar, men jag räknar dem som mina också... Jag blev jätteglad och sprang ett varv och hälsade på alla. Ingrid hade med sig en julklapp till mig. Grisöron som jag tycker är så gott! När jag ätit upp julklappen låg jag under bordet och var med på tjejkvällen. Jag tror verkligen att de uppskattade mitt sällskap!

onsdag 4 januari 2006

Mmmm, så gott!

Hittade en Vanilla Bourbongodbit på köksgolvet innan. Den var himla god! Är det sånt människorna livnär sig på? I så fall tror jag att jag ska bli människa i mitt nästa liv!

tisdag 3 januari 2006

Min matte är försoffad!

Igår låg min matte och tog upp hela soffan.
Jag fick klamra mig fast på en kudde som var på väg att trilla i golvet.

Taskigt!

måndag 2 januari 2006

Usch, vilken hemsk helg!

Skönt att den är över!

Det har bara smällt och smällt! Hela tiden. Jag har försökt att härda ut så gott jag kunnat...

När det smällde som mest la jag mig på mattan under bordet och väntade. Jag visste ju att det skulle sluta. Och det gjorde det...

Matte och jag gick ut en sväng igår, men det bara smällde och smällde, så vi gick in igen.

Annars har det väl varit okej. Förutom allt smällande...

Idag är jag hos husse. Här smäller det inte...